Home
Diensten
Portfolio
Contact

Webdesign

Een website is heel belangrijk voor uw zaak, een website moet goed, mooi en vooral overzichtelijk zijn. Uw website wordt gemaakt met de nieuwste HTML5 en CSS3-standaarden, en getest met verschillende browsers en ook met tablet en smartphone. U wilt niet enkel dat uw site de nodige informatie biedt , u wil natuurlijk ook dat de site er goed uitziet.
SEO (optimalisatie voor zoekmachines) is standaard inbegrepen, want dit is ook van groot belang. Door het optimaliseren van uw site zorgt u ervoor dat u hoger scoort in de zoekmachines en dus potentieŽl meer bezoekers trekt.

Responsive

De tijd dat uw website enkel maar bekeken werd via een computer is al lang vervlogen, sterker nog, steeds meer surfers bezoeken websites via hun smartphone of tablet. Nu is mobiel internetgebruik reeds goed voor 20%.
Daarvoor is er responsive webdesign. De layout van de website past zich aan aan de grootte van het scherm waarop de website wordt bekeken. Dit door de grootte en schikking van de componenten die zich aanpassen.
Daardoor is er maar 1 website nodig voor alle toestellen, wat tevens beter is voor zoekmachines, want bv. Google geeft de voorkeur aan responsive websites.
Bij Bdf Webdesign is responsive webdesign is geen optie maar standaard.

Onderhoud en CMS

Eenmaal uw website klaar en online is, moet die natuurlijk onderhouden worden. Indien er veel aanpassingen voorzien worden, is het beter te kiezen voor CMS (Content Managing System) zodat U deze zelf kan aanpassen.
Een presentatiesite die U zelf, zonder tussenkomst van derden, kunt gaan aanpassen. Zelf al uw teksten beheren, zelf uw fotogallerij beheren en onderhouden, dit is mogelijk.
U hoeft geen uitbestedingen te doen op het vlak van onderhoud van uw site. U hoeft hiervoor geen specifieke kennis te hebben.

Domeinnaam en hosting

Hosting en domeinnaam zijn 2 zaken die samenhoren. Voor de registratie van uw domeinnaam (bv. www.jouwbedrijf.be) en het bestellen van de gepaste hosting (of het verhuizen van beide) ben je ook aan het juiste adres.
Bij een domeinnaam zijn email-adressen (bv. jouw.naam@jouwbedrijf.be) inbegrepen. Bij een hostingpakket zijn bezoekersstatieken inbegrepen.

Social Media

Sociale netwerken zijn heel populair, dus waarom zou je deze niet gebruiken? Maar met sociale netwerken alleen kom je er ook niet. Daarom is een goede website van groot belang, en dan ook gekoppeld aan de sociale netwerken die je hebt, zoals bv. facebook-integratie op je website.

Meer info ...

Indien U nog vragen heeft, neem gerust vrijblijvend contact op. Steeds welkom!